Stimuleer leervermogen
en ontwikkel kinderen

Creëer een positief pedagogisch klimaat en maak van jouw basisschool een inspirerende en motiverende leeromgeving!

Ga aan de slag met onze gratis module Groeimindset

Groei met Little Welp

Little Welp is een programma boordevol krachtige tools, werkvormen en oefeningen voor het versterken van de mindset, executieve en sociaal emotionele vaardigheden bij kinderen tussen de 5 en 12 jaar.

Hoe werkt het?

STAP 1 Bepaal je doelstelling

Op maat voor iedere leeftijd

Bepaal in een handomdraai je doelstelling voor de gehele klas of een individueel kind. Integreer met de Little Welp leerlijn alle thema’s; verspreid over twee schooljaren. Liever op maat werken? Dat kan ook! 

STAP 2 Kies je werkvorm

Integreer makkelijk en snel binnen iedere les

100+ interactieve kant-en-klare werkvormen, oefeningen en spelletjes om op een leuke manier te werken aan mindset, executieve functies en sociaal emotionele vaardigheden.

STAP 3 Bereid je voor

Ondersteuning voor de leerkracht

Inspirerende en toegankelijke video’s voor ieder thema. Leerkrachten worden ontzorgd dankzij de duidelijk instructies en lesvoorbereidingen. Binnen enkele minuten voorbereid en klaar om toe te passen. 

STAP 4 Groei in de klas

Ontwikkel leervermogen

Leer, lach én groei in de klas. Zet met het programma een krachtig positief pedagogisch klimaat weg en ontwikkel zo het leervermogen van elk kind. 

STAP 5 Toets vooruitgang

Maak leren leuk

Maak per thema gebruik van de geïntegreerde ‘Taartscan’. Met deze scan volg je eenvoudig de ontwikkeling van kinderen en betrek je kinderen in hun eigen leerproces. Bepaal samen nieuwe stappen op basis van inzicht én reflectie! 

Benieuwd naar de ervaringen?

Gebaseerd op wetenschap en getest in de praktijk

Ons programma is ontwikkeld op basis van bewezen technieken en methodes. Alle thema’s en werkvormen zijn ontwikkeld voor en door leraren. Samen kijken we wat nodig is voor een effectieve leeromgeving in de klas. Daarmee sluiten we naadloos aan op de behoeften van leerkrachten en leerlingen. Zo hebben leraren alles in handen om leerlingen optimaal te ondersteunen en te ontwikkelen.

Groei samen

Krijg direct toegang tot de nieuwste thema’s en werkvormen. Zo blijf je nooit stilstaan. Dankzij de jaarlijkse intervisie leert je team van elkaar en deel je best practises. Zo groeien niet alleen de kinderen maar ook het hele team op jullie school mee! 

Meer blije en zelfverzekerde kinderen

Geef leraren en leerlingen wat ze nodig hebben om optimaal te ontwikkelen

Ga aan de slag met onze gratis module Groeimindset

De waardering van www.littlewelp.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 25 reviews.
Deze website gebruikt cookies om jou ervaring te verbeteren