Het Groeispel van Little Welp

Vergroot zelfvertrouwen en maak van leren een feestje!

Leer met je kind op een positieve ontwikkelingsgerichte manier. Het Groeispel maakt van uitdagingen aangaan een spel en maakt leren leuk voor ouder en kind! Leer je kind:

voor € 34,95 (excl. verzending). Op werkdagen voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden

Hoe werkt het Groeispel?

1. Bepaal je Groeidoel

Bepaal samen of alleen het Groeidoel en koppel aan elke positieve stap, ook een stapje op het spelbord.

2. Motiveer

Vul het pad met de motivatiestapjes die passen bij jullie gezin en maak je kind enthousiast voor het leerproces.

3. Ontwikkel

Ervaar successen en tegenslagen bij het leerproces. Bespreek samen wat goed gaat en beter kan.

4. Groei

Draai tegenslagen om in kansen. Maak van successen een feestje en laat je kind groeien van trots. 

Groeidoelen van Welpjes

Even voorstellen..... Ons verhaal

De ontwikkeling van je kind is een proces van vallen en weer opstaan. Dit ervaren wij, Jordi & Elke, als ouders iedere dag weer.

Oók bij onze kinderen, dochter (6) zoon (1),  brengt dat de nodige uitdagingen met zich mee. Zo worstelde onze dochter regelmatig met haar gebrek aan zelfvertrouwen en ging ze uitdagingen uit de weg. Op het moment dat er iets misging, lag het vooral aan haarzelf en wanneer het haar lukte dankte ze dat aan het geluk.

We merkte als snel dat ze met “kom op” en “stel je niet aan” niet geholpen was. Daarom zijn we op zoek gegaan naar tips en hulpmiddelen om onze dochter op een laagdrempelige manier haar hordes te laten nemen. Helaas konden we niks vinden wat echt aansloot en op wat op het juiste moment haar een zetje in de rug kon geven….

Daarom zijn we zelf aan de slag gegaan en hebben we het Groeispel ontwikkeld! 

Wist je dat als kinderen een doel leren stellen, ze ook zelfstandig en gericht beslissingen gaan nemen?

Een doel helpt je kind aandacht te richten en op zoek te gaan naar mogelijkheden om het doel te behalen. Door zelf na te denken zullen ze sneller met hún plan van aanpak komen en hier voor de volle 100% voor gaan!

Waarom het Groeispel

Je kunt als ouder niet continu inspringen voor je kind als het niet lukt…

Je wilt dat je kind met een gezonde dosis zelfvertrouwen op eigen benen leert staan. Zelfredzame kinderen groeien vaker “makkelijker” op en voelen zich prettiger, doordat ze beter om kunnen gaan met hun gedrag. 

Zelfvertrouwen kan ieder kind ontwikkelen. Door vanaf jonge leeftijd doelen te leren stellen, kunnen ze speels aandacht leren richten op wat ze willen wat ze hiervoor kunnen doen. 

Door al vroeg om te leren gaan met emoties en overtuigingen, leren kinderen de relatie leggen tussen hun gedrag en het resultaat.

Geef kinderen het inzicht dat ze zélf invloed kunnen uitoefenen op zijn of haar succeservaringen, dit stimuleert het ontwikkelen van zelfvertrouwen. 

Wat krijg je bij het Groeispel?

voor € 34,95 (excl. verzending). Op werkdagen voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden

Bij het Groeispel ontvang je het Coaching boekje!

Met deze onderwerpen kan jij als ouder, samen en los van het Groeispel, aan de slag met de ontwikkeling van je kind. Want na het lezen van dit boekje:

✓ Weet jij meer over de voorwaarden van leren en ontwikkelen

✓ Weet jij waarom en hoe je met je kind Groeidoelen stelt

✓ Weet jij je kind intrinsiek en positief te motiveren

✓ Weet jij hoe een groeimindset bij je kind te stimuleren

✓ Weet jij hoe om te gaan met emoties tijdens het leerproces

Leer en groei mee in onze Community!

Je doet het niet alleen. Deel ervaringen en haal inspiratie uit onze Facebook community. 

Bij aanschaf van het Groeispel ontvang je het coaching boekje met handige tips en krijg je toegang tot de Facebook community.

Deze ouders gingen met het Groeispel aan de slag

Ons zoontje van vier jaar ging met veel moeite zelf het schoolplein op. Eerst liepen we nog een stukje mee het plein op, maar gezien de Corona regels is dat natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Ook als we meeliepen op het plein was het afscheid erg lastig. We hebben Duuk verteld over het Groeispel en hij had helemaal zin om te starten. Het is 1 dag wat minder gegaan en verder ging het met de dag beter. Nu rolt hij zo vrolijk op zijn skateboard het plein op en sluit gezellig aan bij zijn klasgenootjes en zijn juf. We zijn zo blij met het Groeispel. Het is voor Duuk fijn dat zijn schooldag positief start , maar ook voor ons. ( en voor zijn juf haha)

Bedankt voor alle lieve en betrokken interesse Elke. Duuk zijn grote broer wil nu ook het Groeispel doen en heeft zelf nagedacht over een leerdoel .( zelf douchen, zonder hulp, terwijl hij het spannend vindt om alleen boven te zijn). We gaan het met veel regelmaat gebruiken, dat weet ik zeker! Complimenten ook voor de mooie vormgeving!

Mama van Duuk - 4 jaar

Snelle levering. Het spel is van goede kwaliteit, degelijke materialen. Coachingsboekje staat vol goeie tips. Je voelt dat het gemaakt werd door een gezin die voor dezelfde uitdagingen staan als wijzelf. Het kan lang meegaan en onze kids zijn heel positief! Als ouder ook leuk om te zien dat je kindje zich ontwikkelt op een speelse manier, wat zijn ze trots bij elk stapje!

Mama van Joppe en Sep - 5 jaar en 3 jaar

Afgelopen zondag is het Sam gelukt om een week geen TV te kijken, voordat hij naar school gaat. Dit met behulp van @littlewelp
Ik werd me bewust dat de motivatiestapjes in de vorm van aandacht zoals; samen spelen, stoeien, knuffelen een positief effect hebben op het leerproces. Zondag vertelde we Sam dat het “spel” erop zat, maar dat GEEN TV in de ochtend blijft. Weet je wat hij zei? Mama: dat is goed, maar dan wil ik wel stoeien met papa🥰

Mama van Sam - 5 jaar

Onze dochter en avondeten, het bleef altijd een strijd. Ze wilt niets proeven, veel weerstand en een negatieve sfeer aan tafel. Boos worden en dwingen om iets te eten vinden wij zelf niet oké, maar we wilden haar wel positief motiveren. Daarom gingen we aan de slag met het Groeispel! Voor we aan de slag gingen, stonden we eerst stil bij haar gedrag en wat ze uitstraalt. Maar ook bij welk effect dat had op zichzelf. Haar houding hielp haar niet, integendeel! Wat zou haar dan wel helpen? We gingen samen op onderzoek uit en probeerden wat dingentjes. Uiteindelijk hadden we haar positieve boost gevonden: Een rondje rond de tafel rennen in superheldmodus. Ze werd er helemaal blij en gelukkig van, en met dat gevoel zouden we aan tafel gaan zitten. Dit combineerde we met mantra’s als ‘Ik kan het’ en ‘Ik maak het gezellig aan tafel’. Daarna gingen we samen de motivatiemagneetjes uitkiezen. Bij elke positieve avondmaaltijd, mocht ze een stapje op het spelbord zetten en kwam ze op een motivatiemagneetje. Die combinatie heeft voor haar (en ons) super goed gewerkt! Ze durft nu ook meer te proeven en te proberen. Het heeft ons echt geholpen om die positieve draai te geven aan de situatie én haar stappen te laten maken. We zijn  er zo blij mee!

Mama van Flore- 6 jaar

Mooi design spel, waarmee je dagelijks je kind op een positieve manier kan motiveren om nieuwe dingen aan te leren of slechte gewoontes af te leren. Het leuke aan het spel is dat je het na elk behaald doel het weer opnieuw in kan zetten voor een nieuw doel. Daarnaast is het gekoppeld aan beloningen dmv positieve aandacht en 1 op 1 momentjes met je kind. Top product!

Mama van Jaro- 3 jaar

“Er is geen uitdaging te groot zolang we deze maar opdelen in kleine te nemen stapjes en de eerste stap durven zetten” – Little Welp – 

voor € 34,95 (excl. verzending). Op werkdagen voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden

De waardering van www.littlewelp.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 23 reviews.
Deze website gebruikt cookies om jou ervaring te verbeteren