Over ons

Wij zijn Jordi en Elke, trotse ouders van een dochter Flore en zoontje Eden.

Als ouders lopen wij ook regelmatig met onze handen in het haar. Elke fase heeft zijn uitdagingen, vooral als het over iets nieuws leren gaat. Bij ons ging dat vaak gepaard met frustraties en gemopper. Dat wilden we niet meer!

Dus gingen we op zoek naar een manier waarbij we onze kinderen op een positieve en ontwikkelingsgerichte manier kunnen ondersteunen. Waar we volop kunnen inzetten op een groeimindset en het opbouwen van zelfvertrouwen. Want iets nieuws leren, dat is met vallen en opstaan. Het hoort nu eenmaal bij het opgroeien. Dat zou geen strijd mogen zijn, toch?

Een andere manier...

Onze zoektocht bracht ons bij interessante literatuur, boeken, kindercoaches, … Alleen misten we nog een leuke toepassing waarmee je écht samen met je kind aan de slag kon. En dus gingen we zelf knutselen! Met onze ervaring als coach, eigen inzichten als ouder en vooral de wil om het anders te willen doen ontstond de eerste versie van het Groeispel. 

Konijn - speelfiguurtje van het Groeispel

Eerste (proef)konijntje

Onze dochter was het eerste proefkonijn. En wat stonden wij verrast te kijken in hoe positief die speldynamiek voor haar werkte! Het gaf een boost aan haar zelfvertrouwen, het proces werd iets van haarzelf en zichtbaar. Bovendien kan je het Groeispel voor alles inzetten: iets aan- of afleren alsook het introduceren van routines en gewoontes.  

Daarom willen we dit graag met jullie delen.

Leren is leuk!

We geloven erin dat leren leuk moet zijn, voor elk kind. Jij hebt als ouder een cruciale rol in het leerproces. Met dank aan het Coaching boekje en toegang tot de gratis Facebook Community, sta je er nooit alleen voor. Zo dragen wij met het Groeispel ons steentje bij.

We wensen jullie enorm veel plezier in het spelen van het Groeispel en veel succes in het begeleiden van het leerproces van je kind(eren). 

Maak er samen een feestje van!

Tips?

Wil je meedenken over het Groeispel? Gebruik hiervoor ons contactformulier.  Wij ontvangen graag je tips en feedback. 

Vragen?

Klik hieronder voor veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stel hem dan in onze Facebookgroep of gebruik ons contactformulier.

De waardering van www.littlewelp.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 23 reviews.
Deze website gebruikt cookies om jou ervaring te verbeteren