Gratis webinar

Gesloten: QUICK START sociaal-emotionele ontwikkeling in de klas!

In dit webinar krijg je waardevolle informatie over het opstarten van sociaal-emotionele ontwikkelingsactiviteiten in de klas. We delen kennis, inzichten, oefeningen en praktische tips om een positieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin leerlingen hun sociale en emotionele vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Webinar Gesloten: Meld je aan voor de Wachtlijst

Het webinar is momenteel gesloten. Als je geïnteresseerd bent in toekomstige webinars, kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Op die manier ontvang je als eerste de nieuwe datum en wordt er een plek voor je gereserveerd zodra de inschrijvingen openen

Over de Quick Start

Kinderen die weten wat ze kunnen doen als het moeilijk wordt, in zichzelf geloven dat ze beter kunnen worden en zichzelf kunnen reguleren. Dat hopen we kinderen toch allemaal mee te geven op school? Sociaal-emotionele vaardigheden hebben immers een grote impact op het leervermogen van kinderen in de klas. 

Wil jij op een leuke en laagdrempelige manier aan de slag met sociaal-emotionele vaardigheden in de klas? Maar weet je niet goed waar te beginnen en hoe je dit op implementeert in de dagelijkse lessen? Deze gratis QUICK START geeft je net dat duwtje in de rug dat je nodig hebt om van start te gaan!

Wat mag ik verwachten?

We combineren theoretische inzichten met vooral véél praktijk en interactie met elkaar. 

  • Wat zijn sociaal-emotionele vaardigheden?
  • Waarom sociaal-emotionele vaardigheden in de klas?
  • Hoe integreer je het aanleren van deze vaardigheden in de dagdagelijkse lessen
  • Aan de slag met praktische en direct toepasbare oefeningen voor in de klas!
  • Praktijkvoorbeelden
  • Tips en tricks
 

Bovendien ontvang je na afloop verschillende leuke werkvormen voor een quick start in de klas! 

Voor wie is deze Quick Start?

Directie, (zorg)leerkracht of individueel begeleider, leerondersteuner, onderwijsassistent, … ? Elke onderwijsprofessional is welkom!  

Praktische informatie

Het webinar duurt ongeveer 1.5 uurtje. Alle aanwezigen ontvangen ook een replay van het webinar. Na het inschrijven ontvang je een mail met de Microsoft Teams link in. Via deze link kan je ook zonder de app online deelnemen.

Hoeveel kost het webinar?

Helemaal niets. Het enige wat we van je vragen is je sprankelende aanwezigheid en actieve deelname. Let op, de volgende keer is dit webinar wel betalend. Snel inschrijven is dus de boodschap!

De waardering van www.littlewelp.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 25 reviews.
Deze website gebruikt cookies om jou ervaring te verbeteren