Privacy verklaring

Over ons

Little Welp verwerkt persoonsgegevens. Wij willen u hierover graag duidelijk en transparant informeren. In deze privacyverklaring geven wij antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens.

Little Welp

Beckershagen 38

4861 SH Chaam 

www.littlewelp.com

Vragen of een verzoek indienen? Dit kan via info@littlewelp.nl

Welke gegevens verwerken wij
  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie, social media en of telefonisch
  • Locatie gegevens
  • Bankrekeningnummer

Hoe komen we hieraan

Little Welp verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Het doel van het verwerken van de gegevens

Little Welp verwerkt je gegevens alleen wanneer dit volgens de AVG mag en voor de volgende doeleinden:

– Het afhandelen van jouw betaling 
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of mailinglijsten
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– te reageren wanneer jij contact met ons hebt opgenomen per telefoon, e mail, social media of contactformulier
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– Little Welp analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Met wie wij jou gegevens delen

Little Welp verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Derden partijen zijn

  • PostNL BV Nederland, pakket transport
  • B-post BV BelgiĆ«, pakket transport
  • Mollie BV, betalings provider
  • Woocommerce, webwinkel 
  • Mailchimp, mailinglijsten

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel en de transporteurs om uw goederen te kunnen leveren. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van dit doel en zullen niet verder verspreid worden.

Het is nodig om gegevens, zoals adressen, te delen met onze verwerkers om uw bestellingen te kunnen verwerken en leveren. Email adressen en telefoonnummers worden verstrekt zodat de transportdiensten u op de hoogte kunnen houden via email/sms van uw levering.

Hoe lang we jouw gegevens bewaren

Wij bewaren uw gegevens 7 jaar om te voldoen aan onze verplichten m.b.t. boekhouding en administratie. Tegenover de belastingdienst zijn wij verplicht om orders, facturen, leveringen en rapportages te overhandigen. Zodra wij aan deze verplichting hebben voldaan, zullen wij uw gegevens verwijderen. 

Jouw rechten

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Little Welp en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdragen van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@littlewelp.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Little Welp wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Beoordelingen Webwinkelkeur

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om uw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Cookies

Voor het optimaal laten functioneren van onze website worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website worden teruggestuurd, wanneer je deze opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

De waardering van www.littlewelp.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 23 reviews.
Deze website gebruikt cookies om jou ervaring te verbeteren