Over Little Welp

Wij zijn Jordi & Elke,  net als jullie willen wij dat (onze) kinderen zich kunnen ontwikkelen tot gelukkige en zelfverzekerde mensen. Wij weten hoe het kan zijn als je kind worstelt met zijn of haar zelfbeeld en het bang is om fouten te maken. Dit remt de leer- en persoonlijke ontwikkeling.

In onze zoektocht naar hulpmiddelen merkten dat er weinig leuke, praktische tools te vinden zijn die kinderen helpen positief en ontwikkelingsgericht te leren kijken naar uitdagingen. Zodat ze leren ‘omgaan’ met fouten maken in plaats van ‘bang’ zijn om fouten te maken.

Daarom helpen we met Little Welp a.d.h.v. leuke visuele tools en oefeningen voor in de klas om op een leuke en kinderlijke manier anders te leren kijken en reageren op situaties. Uiteraard zijn deze oefeningen ook thuis te gebruiken.

Little Welp helpt kinderen leren

Wat we doen

Kinderen worstelen allemaal wel eens met hun zelfbeeld en zelfvertrouwen. En soms weet je niet hoe je hiermee om moet gaan of heb je inspiratie nodig. Met onze tools, oefeningen, visuals en trainingen willen we je helpen om op een leuke en ontwikkelingsgerichte manier te werken aan de leer- en persoonlijke ontwikkeling van kinderen.

Waarom we het doen

Kinderen die opgroeien lopen dagelijks tegen uitdagingen aan en komen problemen tegen. De manier hoe kinderen leren omgaan met uitdagingen en problemen stuurt hun ontwikkeling en vorming. Wij geloven dat kinderen kunnen uitgroeien tot positieve, gelukkige en zelfverzekerde personen. Wij willen graag helpen.

Ons Team

Elke

Ontwikkelaar & Trainer

Mede oprichter
Creatief brein
Inspirator

Jordi

Trainer & Marketing

Mede oprichter
Levenslang leren
Persoonlijke groei

Niki

Ontwikkelaar

Enthousiasteling
Multi-talent
Leerkracht

Hulp nodig?

De waardering van www.littlewelp.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 25 reviews.
Deze website gebruikt cookies om jou ervaring te verbeteren