Over Little Welp

Wij zijn Jordi & Elke, net als jullie zijn wij ouders. Net als jullie willen wij dat onze kinderen zich kunnen ontwikkelen tot gelukkige en zelfverzekerde mensen. Wij weten hoe het kan zijn als je kind worstelt met zijn of haar zelfbeeld en het bang is om fouten te maken. 

In onze zoektocht naar hulpmiddelen merkten dat er weinig leuke, praktische tools te vinden zijn die kinderen helpen positief en ontwikkelingsgericht te leren kijken naar uitdagingen. Zodat ze leren ‘omgaan’ met fouten maken in plaats van ‘bang’ zijn om fouten te maken.

Daarom helpen we met Little Welp a.d.h.v. leuke visuele tools en training, die drukke ouders helpen hun kinderen om op een leuke en kinderlijke manier anders te leren kijken en reageren op situaties.

Little Welp helpt kinderen leren

Wat we doen

Onze kinderen worstelen allemaal wel eens met hun zelfbeeld en zelfvertrouwen. En soms weet je niet hoe je hiermee om moet gaan of heb je inspiratie nodig. Met onze tools, oefeningen, visuals en trainingen willen we je helpen om op een leuke en ontwikkelingsgerichte manier te werken aan de mindset van je kind. 

Waarom we het doen

Kinderen die opgroeien lopen dagelijks tegen uitdagingen aan en komen problemen tegen. De manier hoe kinderen leren omgaan met uitdagingen en problemen stuurt hun ontwikkeling en vorming. Wij geloven dat jij je kind wilt zien uitgroeien tot positieve, gelukkige en zelfverzekerde personen. Wij willen graag helpen.

Hulp nodig?

De waardering van www.littlewelp.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 24 reviews.
Deze website gebruikt cookies om jou ervaring te verbeteren