Retourneren?

Retourneren

Wil je een product of pakket terugsturen? Het kan  voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Zorg ervoor dat je het binnen 14 dagen aan ons terug stuurt met gebruik dan dit formulier: 

Formulier voor herroeping

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Voor het retourneren van een bestelling geldt dat het product volledig, in de originele verpakking, onbeschadigd en zonder gebruikssporen wordt teruggestuurd. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Om te retourneren kunt u contact met ons opnemen via info@littlewelp.com. 

Zodra wij het product ontvangen hebben zullen wij binnen 14 dagen aan u terugbetalen. 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@littlewelp.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

De waardering van www.littlewelp.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 24 reviews.
Deze website gebruikt cookies om jou ervaring te verbeteren